Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Offals")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 341

  • Page / 14
Export

Selection :

  • and

Verteilung der Salmonella-Serotypen in Schlachtkörpern und essbaren Innereien von türkischen Broilern = Serotype distribution of Salmonella in broiler carcasses and edible offal in TurkeyEROL, Irfan; HILDEBRANDT, Goetz; GONCUOGLU, Muammer et al.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 2010, Vol 90, Num 9, pp 106-109, issn 0015-363X, 4 p.Article

DICHLORAN AS AN INHIBITOR OF MOLD SPREADING IN FUNGAL PLATING MEDIA: EFFECTS ON COLONY DIAMETER AND ENUMERATIONHENSON OE.1981; APPL. ENVIRON. MICROBIOL.; ISSN 0099-2240; USA; DA. 1981; VOL. 42; NO 4; PP. 656-660; BIBL. 24 REF.Article

ISOLATION OF CITREOVIRIDIN FROM PENICILLIUM CHARLESII CULTURES AND MOLDED PECAN FRAGMENTSCOLE RJ; DORNER JW; COX RH et al.1981; APPL. ENVIRON. MICROBIOL.; ISSN 0099-2240; USA; DA. 1981; VOL. 42; NO 4; PP. 677-681; BIBL. 22 REF.Article

ISOLATION OF VIRULENT YERSINIA ENTEROCOLITICA FROM PORCINE TONGUESDOYLE MP; HUGDAHL MB; TAYLOR SL et al.1981; APPL. ENVIRON. MICROBIOL.; ISSN 0099-2240; USA; DA. 1981; VOL. 42; NO 4; PP. 661-666; BIBL. 42 REF.Article

Simple automated wet digestion of animal tissues for determination of seven elements by atomic absorption spectroscopy = Méthode simple et automatisée de minéralisation à sec des tissus animaux pour le dosage de sept éléments trace par spectroscopie d'absorption atomiqueSALISBURY, C. D; CHAN, W.Journal - Association of official analytical chemists. 1985, Vol 68, Num 2, pp 218-219, issn 0004-5756Article

Microbial decontamination of porcine liver with lactic acid and hot water = Décontamination microbiologique, des foies de porc par l'acide lacticue et l'eau chaudeWOOLTHUIS, C. H. J; MOSSEL, D. A. A; VAN LOGTESTIJN, J. G et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 3, pp 220-226, issn 0362-028XArticle

Determination of carazolol in tissues of pigs by high-performance liquid chromatography = Dosage, par chromatographie liquide haute performance, du carazolol dans les tissus de porcsRUDOLPH, M; STEINHART, H.Journal of chromatography. 1987, Vol 392, pp 371-378, issn 0021-9673Article

Guide Interbev: La traçabilité pour les produits tripiers = Interbev guide: offals traceabilityMASSOULIER, F; DUPIT, J.Viandes et produits carnés (Aubière). 2000, Vol 21, Num 4, pp 129-132, issn 0241-0389Article

Optimisation du conditionnement des abats et etude de la croissance bacterienne en vue de valider la DLC des abatsCOPPET, V; CHRISTIEANS, S.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, pp 171-172, issn 0241-0389, 2 p., HSConference Paper

Etude de la consommation des abats1986, 84 p.Book

Clenbuterol residue analysis by HPLC-HPTLC in urine and animal tissues = Analyse, par CLHP-HPTLC, des résidus de clenbutérol dans l'urine et les tissus animauxDEGROODT, J. M; WYHOWSKI DE BUKANSKI, B; BEERNAERT, H et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 189, Num 2, pp 128-131, issn 0044-3026Article

LES TOCOPHEROLS DANS LES GRAISSES D'ANIMAUX DOMESTIQUES DESTINES A L'ALIMENTATIONKANEMATSU H; USHIGUSA T; MARUYAMA T et al.1983; YUKAGAKU; ISSN 0513-398X; JPN; DA. 1983; VOL. 32; NO 1; PP. 51-53; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.Article

Le marché des abats frais et surgelés. 1981-19851986, 44 p.Book

Bacteriological quality of «soul foods» from processing plants = Qualité bactériologique des produits de triperie de production industrielleSTEWART, A. W; MARTIN, L. A.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 11, pp 836-837, issn 0362-028XArticle

DETERMINATION OF PENICILLIN G, AMPICILLIN, AND CEPHAPIRIN RESIDUES IN TISSUES. = DOSAGE DES RESIDUS DE PENICILLINE G, D'AMPICILLINE, DE CEPHAPIRINE DANS LES TISSUSVILIM AB; LAROCQUE L.1983; JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 1; PP. 176-179; BIBL. 3 REF.; 6 TABL.Conference Paper

ZUR BEURTEILUNG DES KEIMGEHALTES VON LEBER- UND MILZPROBEN DIE ZUR BAKTERIOLOGISCHEN UNTERSUCHUNG EINGESANDT WERDEN. = EVALUATION DE LA TENEUR EN GERMES D'ECHANTILLONS DE FOIE ET DE RATE SOUMIS A L'ANALYSE BACTERIOLOGIQUESTUKER G; SCHALLIBAUM R; SCHWEIZER et al.1977; SCHWEIZ. ARCH. TIERHEILKDE; SCHWEIZ; DA. 1977; VOL. 119; NO 11; PP. 469-472; ABS. FR. ITAL. ANGL.Article

RADIOIMMUNOASSAY FOR DIMETHYLSTILBESTROL AND THE MONOGLUCURONIDE METABOLITE IN BOVIN LIVER. = METHODE RADIOIMMUNOLOGIQUE POUR L'ANALYSE DU DIETHYLSTILBOESTROL ET DE SON METABOLITE MONOGLUCURONIDE DANS LE FOIE DE BOEUFGRIDLEY JC; ALLEN EH; SHIMODA W et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 2; PP. 292-296; BIBL. 24 REF.; 3 FIG./2 TABL.Article

EFFECTS OF FROZEN STORAGE OF POULTRY GIBLETS ON WATER-HOLDING AND EMULSIFYING CAPACITY = EFFET DU STOCKAGE FRIGORIFIQUE DES ABATS DE VOLAILLE SUR LEUR CAPACITE DE LIAISON DE L'EAU ET SUR LEUR POUVOIR EMULSIFIANTLYON CE; THOMSON JE.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 4; PP. 712-714; BIBL. 8 REF.; 2 TABL.Article

The influence of different acids and pepsin on the extractability of collagen from the skin of Baltic cod (Gadus morhua)SKIERKA, Elzbieta; SADOWSKA, Maria.Food chemistry. 2007, Vol 105, Num 3, pp 1302-1306, issn 0308-8146, 5 p.Article

Contamination des œufs, des abats de poulets et de bovins par le chloramphénicol au Maroc = Contamination of eggs, poultry liver and bovine liver and kidney by chloramphenicol in MoroccoKESSABI, M; ABDENNEBI, E; LARAJE, R et al.Sciences des aliments. 1990, Vol 10, Num 1, pp 203-208, issn 0240-8813, 6 p.Article

Toxic and trace elements in liver, kidney and meat from cattle slaughtered in Galicia (NW Spain)LOPEZ ALONSO, M; BENEDITO, J. L; MIRANDA, M et al.Food additives and contaminants. 2000, Vol 17, Num 6, pp 447-457, issn 0265-203XArticle

Annerimento villa trippa dovuto a Serratia spp = On the blackening of precooked tripesCANTONI, C; BERSANI, C; MARCHESI, S. L et al.Industrie alimentari (Pinerolo). 1997, Vol 36, Num 355, pp 10-11, issn 0019-901X, 16 [3 p.]Article

Determination of arsenic, cadmium and lead in porcine and bovine kidneys by electrothermal atomic absorption spectrometrySOARES, M. E; BASTOS, M. L; FERREIRA, M et al.Analyst (London. 1877. Print). 1995, Vol 120, Num 9, pp 2367-2370, issn 0003-2654Article

Cadmium in meat and edible offal of free-range reared Swallow-belly Mangulica pigs from Vojvodina (northern Serbia)JOKANOVIC, M. R; TOMOVIC, V. M; SOJIC, B. V et al.Food additives & contaminants. Part B, Surveillance (Print). 2013, Vol 6, Num 2, pp 98-102, 5 p.Article

Chemical composition and inherent properties of offal from calves maintained under two production systemsFLOREK, M; LITWINCZUK, Z; SKALECKI, P et al.Meat science. 2012, Vol 90, Num 2, pp 402-409, issn 0309-1740, 8 p.Article

  • Page / 14